Carrieremogelijkheden bij Snap Fitness

Bekijk hier welke carrièremogelijkheden Snap Fitness jou kan bieden

Hier vindt je een overzicht van de diverse vacatures en stageplaatsen

simple sign up

Stagiaires HBO

Het uitrollen van het Snap Fitness concept in de Benelux biedt diverse mogelijkheden voor studenten. Wij zijn op zoek naar stagiaires met name op het gebied van marketing, sales en social media.

simple sign up

Fitnessinstructeur parttime (m/v) locatie 's-Hertogenbosch

Functie:
Wij zoeken een fitnessinstructeur voor minimaal 7 uur per week, werkzaam overdag, in de avonduren en de weekenden. Als fitness instructeur begeleid je de klanten in ons fitnesscentrum, verzorg je de uitvoering van fitnesstests en introductielessen, maak je persoonlijke trainingsprogramma’s voor de klanten en adviseer je de klanten m.b.t. de activiteiten.

Profiel:
Je bent klantgericht, dienstverlenend, enthousiast, representatief, hebt goede communicatieve vaardigheden en neemt graag initiatief. Je kunt goed in een team werken, bent flexibel ingesteld en vindt het geen probleem om enkele avonden per week en de weekeinden te werken. Opleidingsniveau CIOS, AALO of Fit!Vak-trainer A. Het bezit van het EHBO/BHV certificaat is een pré.

Wij bieden:
Wij bieden jou een goed salaris, leuke collega’s, interne- en externe opleidingsmogelijkheden en een veelzijdige functie in een dynamische en groeiende organisatie.

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je sollicitatie met uitgebreid CV per email naar [email protected]

EEN EIGEN CLUB?

Altijd al een eigen sportschool willen hebben? Open jij de volgende Snap Fitness club?

IK WIL FRANCHISENEMER WORDEN
Careers

EEN EIGEN CLUB?

Altijd al een eigen sportschool willen hebben? Open jij de volgende Snap Fitness club?

IK WIL FRANCHISENEMER WORDEN